top of page
WhatsApp Image 2023-10-27 at 09.57.08.jpeg
46521213_1084749248368883_6692804703647956992_n.jpg
Minun tarinani


 

Olen kirjailija (Viisas elämä), yrittäjä (NORDARA), äiti, hyvinvointivalmentaja, ja luomista ja luontoa rakastava INTP-A (16 personalities) ja Projector (Human design).

Olen opiskellut myös LCF Life Coachingia.

Intohimoihini kuuluu luonto, mytologia ja alitajunnan tutkimusmatkailu syvyyspsykologian, symboliikan, ja mystiikan äärellä. Näiden pohjalta luonkin työni ja kirjojen parissa. 

Olen ihmisenä syvällisyyttä, elämän mysteerejä sekä aitoutta rakastava. Viihdyn omissa oloissani sekä luonnon äärellä. Luen paljon ja nautin keskusteluista jotka haastavat ja havainnoivat syviä aiheita.

Päädyin kirjailijaksi ja työni pariin sattumusten johdattamana. Halusin pitää kiinni nuorena, oman eheytymispolkuni alussa antamastani lupauksesta ; jos selviän hengissä, lupaan auttaa myös muita. 

Elämäni polku on ollut melkoisen mutkikas ja täynnä yllättäviä käänteitä. Kiteytettynä voisin sanoa että löysin oman polkuni 2012 tienoilla, käytyäni hyvin pohjalla masennuksen ja kaoottisen elämäntyylin myötä.

 

Tein systemaattisen suunnitelman jossa haastoin itseni saaman niin sieluni, kehoni kuin mieleni kuntoon, elämääni myöten. Tein valtavan elämänmuutoksen jossa korvasin toksiset elämäntavat puhdistavilla.

 

Aloin opiskella luonnonrohtoja, ayurvedaa, ja tutustuin esoteriaan, perinne shamanismiin, joogaan ja meditaatioon. Löysin jälleen lapsenakin läsnä olleen rakkauden luontoon, liikuntaan ja kirjoihin. Luin ja opiskelin, janosin elämää uusin silmin. 

Lopulta vuonna 2017 aloin tehdä hoitoja myös muille, ja perustin pikkuhiljaa yritystoimintani. Sen myötä tulivat kurssit ja lopulta myös valmennukset.

Kaiken kruunasivat kirjat, joiden luomisen mukana matkani on vain syventynyt entisestään.

Esikoiskirjani on "Paluu jumalattaren luontoon – Polku pohjoisen voiman ja myyttien juurille" (kuvitus Tytti Leiwo), ja maaliskuussa 2022 ilmestyi Tytin kanssa yhdessä kirjoittamani kirja "Pohjoisen alitajunnan maa – Tarina naiseuden myyteistä".

Kirjoitin taannoin kolmannen teokseni "Paluu myyttien alkemiaan - Sielun seitsemän vaihetta" , joka ilmestyy keväällä 2024.

Toivon että voin olla avuksi, iloksi, inspiraatioksi tai oppaanasi omalla polullasi mikäli tämä resonoi oman sielusi kanssa.

Sinulla on niin paljon kaunista annettavaa tähän maailmaan, jos vain luotat itseesi ja siihen että löydät oman polkusi. Anna oman valosi loistaa, näin luomme maailmasta kauniimman pieni pala kerrallaan.

Rakkaudella, Eeva Maria 

DSC_2091.jpg
bottom of page