top of page
KK4A5690.jpg

Mikä sai minut astumaan tälle polulle?

Kasvoin maalla metsien suojissa lapsuuteni. Nuorena eksyin kaupunkielämän syövereihin ja kadotin itseni ja syyn olla täällä. Olin turhautunut elämääni. Kehoni ja mieleni oli pirstaleina rajun elämäntyylin ja ankaran juhlimisen johdosta. 

Kävin kuoleman lähellä.

Päätin muuttaa elämääni ja etsiä tarkoituksen sille. Löysin jälleen rakkauteni luontoa kohtaan. Noin kahdeksan vuotta sitten aloitin opiskelemaan kasvilääkintää ja minua kiehtoi kasvien vaikutus meihin ihmisolentoina myös emotionaalisesti sekä henkisesti. Löysin tieni juurtemme äärelle, mytologian ja perinteiden pariin. Samalla aloin kasvattaa omia juuriani vahvemmaksi.

Vuodet kuluivat ja olin löytänyt itselleni vahvoja ja hyviä metodeja joiden avulla olin eheytynyt niin fyysisesti kuin henkisesti. Minusta tuntui luonnolliselta astua auttamisen polulle. Halusin tehdä parhaani antaakseni muillekin niitä avaimia joiden avulla minä olin avannut monia mahdottomaltakin tuntuvia portteja. Portteja syvälle sisimpääni, omien voimavarojeni lähteille.

Pala palalta aloin rakentaa omaa unelmaani, ja päätin myös tehdä intohimostani itselleni elämäntyön. Tässä sitä nyt ollaan, enkä kadu elämästäni virheitäkään sillä jokainen niistä on ollut tuomassa minua lähemmäksi todellista itseäni. Nyt haluan auttaa sinuakin vahvistamaan omia juuriasi ja kohottamaan unelmiesi siivet lentoon. Muista että kaikki on mahdollista, tulit sinä mistä tahansa tai olitpa kuka hyvänsä. Sinä pystyt mihin vain! 

Jokaisella meistä on ainutlaatuinen ja kaunis polku kuljettavana, on vain uskallettava itse astua sille! Omalle polulleni astuminen vaati aikanaan rohkeutta mutta jokainen haastekin on ollut sen arvoista. En olisi ikinä osannut arvata, kun aikanaan löysin oman polkuni että vielä jonain päivänä olisin kirjailija, yrittäjä, äiti, ja hyvinvointivalmentaja. Parhaillaan työstän Viisas elämä - kustantamon kautta kolmatta teosta.   

Elämä yllättää, on vain uskallettava kokeilla kuinka siivet kantavat, ja joskus hypättävä tuntemattomaan!

183424746_397596004569050_62470180222194
183854805_310033417413932_87560942704868

Sinulla on niin paljon kaunista annettavaa tähän maailmaan, jos vain luotat itseesi ja siihen että löydät oman polkusi. Anna oman valosi loistaa, näin luomme maailmasta kauniimman pieni pala kerrallaan.

Rakkaudella, Eeva Maria 

bottom of page