top of page
paluu jumalattaren luontoon kirja - eeva maria leino.jpg

Pohjoisen alitajunnan maa

 

Astu mukaan myyttiselle matkalle Pohjolaan, ikiaikaisten tarinoiden lähteille. Tilaa Nordara -kaupasta!

 

Eeva Maria Leinon ja Tytti Leiwon yhdessä kirjoittamat villit tarinat ja Leiwon symboliikkaa pursuavat kuvitukset herättävät henkiin lähes unholaan painuneen naisen alkuvoimaisen ja universaalin sielunmaiseman. Siellä neidon arkkityyppi, Pohjolan tytär, käy matkaa opastajansa viisaan eukon, Louhen, kanssa: elämänpolku neidosta naiseksi on täynnä kiehtovia ja arvoituksellisia seikkailuja sekä kasvamisen kipua.

 

Unenomainen, symbolinen teos vie lukijansa kauas pois nykyajan ihmiselle ominaisesta juurettomuudesta ja suorittavasta elämäntavasta. Se puhuttelee kaikkia niitä, jotka tuntevat selittämätöntä kaipuuta pohjolan myyttiseen maailmaan, oman sielun voimaannuttavien alkulähteiden ääreen.

 

Pohjoisen alitajunnan maa - Tarina naiseuden myyteistä on Eeva Marian ja Tytin toinen yhteinen kirja ja samalla Tytin esikoisteos. Ensimmäinen kirja on nimeltään Paluu Jumalattaren luontoon - Polku pohjoisen voiman ja myyttien juurille (Viisas Elämä, 2021).

Pohjoisen alitajunnan maa kirja.jpg
Paluu jumalattaren luontoon kirja 2.jpg

Paluu jumalattaren luontoon — 

Polku pohjoisen voiman ja myyttien juurille

 

Lähde mytologiselle matkalle kasvien valtakuntaan ja löydä sisäiset voimavarasi. Eeva Maria Leinon teos johdattaa lukijansa naiseuden alkuvoimien lähteille, takaisin kotiin. Siellä odottaa kiehtova ja ajaton jumalattarien maailma, joka ammentaa voimaa ympäröivästä luonnosta.

 

Muinaissuomalaisesta tarustosta tutut naishahmot heräävät eloon Tytti Leiwon kuvittamina 26 kortteina, joista jokainen avaa uuden oven sisäisten voimavarojemme oivaltamiseen. Nämä 26 jumalatarta vievät meidät muinaisten viisauksien äärelle hyvin käytännönläheisellä tavalla eri harjoitusten, reseptien ja rituaalien muodossa. Opas antaa tietoa muun muassa villiyrteistä, luonnosta, parantavista resepteistä ja rohdoista, sekä voimauttavista harjoitteista – palauttaen samalla muistiin jotain ikiaikaista ja tuttua.

Kirja on saatavilla mm. Viisas elämän verkkokaupasta, Suomalaisista kirjakaupoista, Adlibriksestä ja Prismoista sekä useilta jälleenmyyjiltä. Kirjan mukana saat 26 jumalattaren korttipakan.

Paluu jumalattaren luontoon kirja - nordara.jpg

Tulossa keväällä 2024

kansi_PMA.jpg

"Paluu myyttien alkemiaan - Sielun seitsemän vaihetta"
 

Puhuttaessa “paluusta”, joka toistuu myös Eeva Maria Leinon esikoisteoksen nimessä, korostuu paluu myyttien, teemojen ja maailmankuvien äärelle joista nykyihminen voi ammentaa omaan elämäänsä. 

Samalla voisi puhua paluusta sielun äärelle. Paluusta kotiin, joka ei ole rakennettu materiasta, vaan universumin hippusista, tarinoista, unista, ja maailmankuvasta joka on mytopoeettinen. 

Tällainen polku elää ja hengittää myyttejä yhtä luontevasti kuin lukee niitä vanhojen kirjojen kellastuneilta sivuilta.

 

Tiivistettynä voisi kuvailla kirjan kortteineen olevan sielun matka, muinaisen alkemian oppeja ja myyttejä reflektoiden. 

Punaisena lankana läpi teoksen kulkee esoteerisen alkemian ikivanhat kaavat, joiden symboliset vaiheet auttavat syventymään oman henkisen kasvun, tunnetietoisuuden, alitajunnan ja psyykeen mystisille maille. 

Kirja sisältää 28 korttia, joissa toistuu esoteerinen alkemian kaava. 

 

Kirjan on kuvittanut Tytti Leiwo. 

bottom of page