top of page

NORDARA SEREMONIAKYLVYT

 

Kun aloitin yrittäjänä 2018, halusin luoda konseptin niistä aineksista joista olin itse saanut voimaa vuosien varrella. Kasvien voimat, kukkien herkistävä kauneus, veden hoivaava turva sekä kehärummun kotoisa syke olivat olleet avainasemassa omalla eheytymisen polullani. Kasveilla on niiden lääkinnällisten ominaisuuksiensa lisäksi paljon annettavaa myös henkisesti ja emotionaalisesti. 

 

Kauneuden ja ylellisyyden avulla kykenin tarjoamaan ainutlaatuisen elämyksen joka on koskettanut jokaista kohtaamaani naista.

Turvallinen tila tuntea, kokea ja antautua ovat Seremoniakylvyn ytimessä. Olemmehan suurimmaksi osaksi vettä, ja vedellä on ihmeellinen voima avata kehossamme, ja jopa DNA tasolla syviä emotionaalisia lukkoja ja jopa ylisukupolvisia asiota.

 

Konseptini on laajentunut myös omaan tuotesarjaan nimeltä Nordic Goddess Collection. Koulutan myös Nordic Goddess Ceremony Baths™ -hoitajien ryhmää. 

 

Voimaannuttavat verkkokurssit vievät sinut omien voimavarojesi lähteille kasvien ja mytologiamme avulla, ja retriitit tarjoavat sinulle ikimuistoisen matkan itsesi äärelle. 

 

Tällä hetkellä vaikutan Fiskarsissa, ja kesällä 2023 avaan jälleen Ceremony Spa mahdollisuuden Raaseporin seudulla. Tulossa on myös upeita tapahtumia yhteistyössä. 
 

bhaktikylpy.jpg

Seremoniakylpy on luomani konsepti jossa yhdistyy sekä ylellinen että perinteikäs hoitaminen, äänen ja rummun voimakas vaikutus ja Pohjoisen mytologian voimaannuttavat teemat. Anna itsellesi mahdollisuus loistaa, ja antautua kauneuden ja voimallisen hoivan syliin. Seremoniakylpy on varattavissa yksilöhoitona tai ryhmille jalkakylpynä.

66628554_2361999747219194_80106283121938
bottom of page