NORDARA SEREMONIAKYLVYT

 

Kun aloitin yrittäjänä 2018, halusin luoda konseptin niistä aineksista joista olin itse saanut voimaa vuosien varrella. Kasvien voimat, kukkien herkistävä kauneus, veden hoivaava turva sekä kehärummun kotoisa syke olivat olleet avainasemassa omalla eheytymisen polullani. Kasveilla on niiden lääkinnällisten ominaisuuksiensa lisäksi paljon annettavaa myös henkisesti ja emotionaalisesti. 

 

Kauneuden ja ylellisyyden avulla kykenin tarjoamaan ainutlaatuisen elämyksen joka kosketti jokaista kohtaamaani naista.

 

Hoitolani sijaitsee Sotkamossa. Konseptini on laajentunut myös omaan tuotesarjaan nimeltä Nordic Goddess Collection. Koulutan myös Nordic Goddess Ceremony Baths™ -hoitajien ryhmää. 

 

Voimaannuttavat verkkokurssit vievät sinut omien voimavarojesi lähteille kasvien ja mytologiamme avulla, ja retriitit tarjoavat sinulle ikimuistoisen matkan itsesi äärelle.
 

Seremoniakylpy on luomani konsepti jossa yhdistyy sekä ylellinen että perinteikäs hoitaminen, äänen ja rummun voimakas vaikutus ja Pohjoisen mytologian voimaannuttavat teemat. Anna itsellesi mahdollisuus loistaa, ja antautua kauneuden ja voimallisen hoivan syliin. Seremoniakylpy on varattavissa yksilöhoitona tai ryhmille jalkakylpynä.

66628554_2361999747219194_80106283121938